Az ősz legfinomabb zöldségeit a tányérodra!
Jegyek
Az ősz legfinomabb zöldségeit a tányérodra!
Az
ősz lassú, de biztos léptekkel közelít, s ahelyett, hogy kesergünk rajta,
élvezzük a szüretet, s a gyönyörűszép termésekből pompás fogásokat készítünk
Nektek. Ebédünket indítsuk egy mennyei zellerkrémlevessel, melyhez fűszeres
kenyérkockákat kínálunk, majd a kinti grillen sütött csirkemell steak-et
sütőben ropogósra sült zöldségek kísérik: krémes édesburgonya, pompás
lilakáposzta, édeskésre sült hagymák, ropogós fodroskel, s ízletes paprikák.
Mindkét fogásunk gluténmentesen készül, lisztet nem használok az
elkészítésükhöz. Az étkezést kávéval zárjuk, majd bejárjuk az őszi színekben
pompázó Panorámakertet.